Inschrijven op school

RedactieGeen categorie

Aanmeldingen nieuwe leerlingen Petrusschool

Wanneer jullie kind voor 1 augustus 2022 vier jaar oud wordt, is het nu al tijd om hem/haar op te geven voor het basisonderwijs. Jullie en jullie kind(eren) zijn natuurlijk van harte welkom op de Petrusschool.

Normaal gesproken organiseren we als school een inschrijfavond, waarbij we ook de school kunnen laten zien. Binnen de huidige richtlijnen die voor scholen gelden, is dit nu helaas niet mogelijk. Daarom hebben we de leerlingen van groep 8 gevraagd om de school in beeld te brengen. Dat hebben zij in deze filmpjes gedaan:

Als school vinden wij het contact met ouders erg belangrijk. Daarom is deze wijze van aanmelden ook anders dan we het eigenlijk zouden willen. Uiteraard doen we ons best om alle ouders en kinderen voor de start op school ook live een kijkje te laten nemen. We gaan er vanuit dat dit in het nieuwe schooljaar geen probleem zal zijn.

Om jullie kind aan te melden, kun je het aanmeldingsformulier invullen. Het ingevulde en ondertekende formulier mag in de brievenbus van school gestopt worden. Natuurlijk mag een oudere broer of zus of een ander schoolgaand kind het ook op school afgeven.

Wil je als ouder een (online) gesprek voordat jullie je kind aanmelden, dan kan dat uiteraard ook. Jullie kunnen hiervoor met Dineke Hek, directeur van de school, een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kun je op maandag t/m donderdag bellen, tel. 0547-333420 of mailen naar d.hek@keender.nl.

Voor de schoolplanning is het belangrijk, dat alle aanmeldingen voor 1 mei a.s. binnen zijn.

Mocht je vragen hebben, bel of mail gerust!