Onderwijs
Nieuws
Kalender

Stagiaires

De Petrusschool is een Opleidingsschool van Saxion Deventer. Dit betekent dat wij beleid hebben, dat gericht is op het begeleiden van stagiaires. In dit kader hebben wij een Opleider-in-de-School, die de leerkrachten ondersteunt en stagiaires begeleidt. Dit is Anne ten Heggeler.
Vanuit onze visie willen wij graag ons mooie vak overdragen aan stagiaires. Maar andersom willen wij ook leren van de nieuwe ideeën en inzichten van stagiaires.

Wil je stage lopen op de Petrusschool? Stuur dan een mail naar Anne.

Dit schooljaar lopen de volgende studenten stage op onze school:

 

Hoi allemaal,

Aankomend schooljaar kom ik op de Petrusschool in Hengevelde stage lopen. Ik zal mij daarom eerst even voorstellen. Mijn naam is Joy Diepenmaat, ik ben 22 jaar en kom uit Haaksbergen. Ik zit nu in het 3e leerjaar van de Pabo in Deventer. Hiervoor heb ik onderwijsassistent gestudeerd in Groenlo. In mijn vrije tijd werk ik bij de Albert Heijn en doe ik aan fitness. Ik ga stage lopen in groep 6 bij juf Miranda. Ik ben tot februari op de maandag en dinsdag bij haar in de groep. Daarnaast heb ik gekozen voor de specialisatie gym, waardoor ik ook wel eens gymlessen zal verzorgen in de andere groepen.

Ik hoop er een leuke en leerzame tijd van te maken.

  Mijn naam is Lieke ter Braak.

Ik ben 18 jaar en kom uit Bentelo. Dit schooljaar loop ik elke maandag- en dinsdagochtend stage in groep 4 bij juf Joyce en in de middagen loop ik stage in de combiklas 1/2 bij juf Susan. Ik volg de opleiding onderwijsassistent in Almelo en zit nu in mijn tweede leerjaar. De opleiding is begonnen met twee volle weken stage en daar ben ik erg blij mee. Ik heb al mooi kunnen meedraaien in beide groepen. Mijn hobby is handballen en ik speel bij HV Bentelo.

  Hallo. Mijn naam is Ron van der Kooi. Ik ben 24 jaar en volg de PABO opleiding op de KPZ in Zwolle.  Dit is de tweede opleiding. Hiervoor heb ik de opleiding Maatschappelijke Zorg gevolgd en afgerond. Inmiddels zit ik in het derde jaar van de PABO.
Ik woon in Beckum. samen met mijn vader, moeder en zus.  In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te sporten (fitness en voetbal) of samen met vrienden leuke dingen te doen.
Het komende half jaar ga ik stage lopen in groep 3. 
  Hallo, mijn naam is Iris Hartgerink,

Ik ben 16 jaar oud en woon in Hengevelde. Mijn hobby’s zijn handbal, dieren en op vakantie gaan. Ik ga naar school in Neede en doe daar de opleiding Zorg en Welzijn. Ik loop stage bij juffrouw Elly van der Kooi in groep 1/2. Het lijkt me leuk om later iets met kinderen te kunnen doen, dus is de Petrusschool een perfecte plek om te snuffelen.  

  Hallo,

Ik ben Jesse ter Avest en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Bentelo en ga dit schooljaar stagelopen op de Petrusschool. Ik zit in het derde jaar van de pabo op het Saxion Deventer.Elke zondag sta ik met veel plezier op het voetbalveld bij vv. Bentelo. Verder vind het erg leuk om gitaar te spelen en ’s winters van de mooie pistes in Italië af te komen snowboarden.Het eerste half jaar ga ik elke maandag en dinsdag stage lopen in groep 7 bij Jan ter Haar. Ik heb er erg veel zin in en ik kijk uit naar deze stageperiode!

Groeten, Jesse ter Avest

CONTACT

Petrusschool
Bekkampstraat 49
7496 AH Hengevelde
Tel: 0547 - 33 34 20
Verstuur mail

Kalender

november 2018

ma di wo do vr za zo
1
  • Spreekuur Elly Kotte GGD
2
3
  • Snertactie
4
5
  • Voorlopig adviesgesprekken groep 8
6
7
  • Voorlopig adviesgesprekken groep 8
8
9
10
11
12
13
  • MR-vergadering
14
15
  • Spreekuur Brenda van der Veen Salut
16
17
18
  • H. Vormsel in Blasiuskerk in Delden
19
20
21
22
23
24
25
26
  • 10-min-gesprek
27
28
  • 10-min-gesprek
29
  • Workshopmiddag
30
facebookYouTube